Detalii

Conform site-ului oficial al echipei CSM Știința Baia Mare (rugbybaiamare.ro), doi dintre cei mai importanți jucători ai campioanei en-titre, Alexandru Bucur și Ovidiu Cojocaru, se află la final de contract și au refuzat ofertele de prelungire ale acestora.

Centrul Alexandru Bucur (28 de ani) s-a transferat deja la SCM Timișoara și urmează să joace în play-off pentru gruparea bănățeană, antrenată de Valentin Calafeteanu.

Bucur este component al echipei naționale a României, a debutat pentru „stejari” la 24 noiembrie  2018 cu ocazia meciului test România – Uruguay și este convocat pentru jocul de verificare cu Italia din 1 iulie, care se va disputa pe Stadionul Național “Arcul de Triumf” din București.  Bucur (183 cm, 95 kg) a jucat în 4 meciuri din actualul sezon și a marcat 15 puncte pentru echipa băimăreană (2 eseuri în meciul cu Bucovina Suceava și 1 eseu contra timișorenilor).

Talonerul Ovidiu Cojocaru (26 de ani), căpitanul „zimbrilor” băimăreni, a fost declarat cel mai bun jucător român din SuperLiga de rugby în 2021. Cojocaru (178 cm, 110 kg) a evoluat în 3 meciuri din această ediție de campionat și a marcat 10 puncte (2 eseuri) pentru gruparea băimăreană.

(Credit foto: SCM Rugby Timisoara – oficial @Leonard Ardelean)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here