Detalii

Odată cu neprezentarea Universității Cluj în meciul de sâmbătă împotriva echipei CSM Știința Baia Mare s-au aflat și semifinalele Cupei României la rugby. „Zimbrii” vor întâlni pe teren propriu ocupanta locului doi din grupa B, Dinamo București, în timp ce Steaua București se va bate pentru un loc în finală cu SCM Timișoara.

Decimată de accidentări și nemaiavând oricum nici o șansă de a accede în careul de ași, Universitatea Cluj a anunțat Federația Română de Rugby că nu se va prezenta la ultima partidă rămasă de disputat în Grupa A, cea cu CSM Știința. Băimărenii câștigă astfel meciul la „masa verde” (scor 5-0), își atribuie punctul bonus ofensiv și câștigă grupa cu un total de 15 puncte, cu unul mai mult decât timișorenii de la SCM.

CSM Știința Baia Mare va juca în data de 27 august semifinala cu Dinamo București. Partida se va desfășura pe Arena Zimbrilor din Baia Mare de la ora 17:00 și va fi televizată în direct de postul TVR Cluj.

În cealată semifinală se vor întâlni formațiile Steaua București și SCM Timișoara. Meciul se va disputa pe Stadionul Ghencea din capitală, în data de 28 august de la ora 12:00. Postul național TVR 1 va transmite în direct partida.

(Credit foto principal: pagina de facebook Rugby România – Paul Ursachi)
(Sursă foto articol: pagina de facebook Rugby România – Răzvan Păsărică)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here