Detalii

Ediția cu numărul 66 a Campionatelor Internaționale ale României „Iolanda Balaș Söter” la atletism s-a desfășurat în zilele de 3 și 4 iulie pe Cluj Arena, în organizarea Federației Române de Atletism.

Doi dintre atleții băimăreni prezenți la această competiție au cucerit medalii în prima zi, desfășurată sâmbătă, 3 iulie: Răzvan Ioan Nicoară – medalie de argint la proba de triplusalt și Gheorghe Florinel Bledea – medalie de bronz la proba de 110 metri garduri. Ambii sunt elevi ai Liceului cu Program Sportiv Baia Mare și sunt antrenați de prof. Dana Dragoș.

Atletul Răzvan Ioan Nicoară (18 ani, dublă legitimare la LPS Baia Mare și CSU Oradea), cel mai tânăr concurent din proba de triplusalt, s-a clasat pe locul 2 cu o săritură de 14,81 m (record personal), după medaliatul cu bronz de la Balcaniada din 2021, piteșteanul Alexandru Tache (23 de ani, 15,75 m). Pe locul al treilea s-a clasat Bogdan Georgian Cioacă (CSM Pitești) cu 14,76 m.

Băimăreanul Gheorghe Florinel Bledea, care a fost desemnat în 2020 cel mai bun sportiv al anului în județul Maramureș, a urcat pe treapta a treia a podiumului la proba de 110 metri garduri (record personal: 14.78) în competiția desfășurată pe „Cluj Arena”. Pe primul loc s-a clasat Alin Ionuț Anton de la CSM Onești (13.85), iar pe locul al doilea Cosmin Ilie Dumitrache de la CS Rapid / CSM Timișoara (13.94).

(Sursa foto: csmbucuresti.ro)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here