Detalii

Minaur Baia Mare se pregătește intens pentru duelul de foc cu Universitatea Craiova de la mijlocul săptămânii, meci desfășurat pe Stadionul „Viorel Mateianu”, miercuri de la ora 18:00. Microbiștii maramureșeni nu vor putea asista la partida din Cupa României din cauza noilor restricţii impuse de pandemia COVID-19. Ciprian Danciu s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa nu va putea beneficia de susținerea publicului.

Partida Minaur-Craiova părea ca va reprezinta un adevărat regal fotbalistic pentru iubitorii fotbalului băimărean, aceasta se va disputa însă cu porțile închise după ce noile reglementări privind pandemia cu virusul Covid-19 nu mai permit accesul spectatorilor la evenimentele sportive timp de minim 30 de zile.

Tehnicianul „minerilor” ne-a declarat în exclusivitate că lipsa suporterilor băimăreni s-ar putea să conteze foarte mult în ceea ce privește deznodământul final:

Este o partidă pe care nu știm când o vom mai avea la Baia Mare, nu organizezi acasă un asemenea meci în fiecare zi. Un meci cu Universitatea Craiova ne poate ajuta enorm, mai ales daca este și oficial, cum este cazul de față. Noi avem un proiect pe termen lung, asemenea meciuri ne pot arăta unde ne situăm cu adevărat.

Băieții sunt motivați, abia așteaptă ziua de miercuri. E mare păcat că nu vom beneficia de aportul fanilor, ar fi fost al 12-lea jucător pentru noi. Vor fi momente cand vom ceda fizic sau psihic si atunci ne-ar fi ajutat enorm acel imbold venit din tribună.

Meciurile din cadrul optimilor de finală:

26 octombrie 2021
ACSO Filiași – AFC Hermannstadt (ora 15:00)
Gaz Metan Mediaș – Chindia Târgoviște (18:00)
Dinamo București – FC Argeș (21:00)

27 octombrie 2021
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova (ora 18:00)
FC Voluntari – FCSB (21:00)

28 octombrie 2021
AS FC Buzău – Dunărea Călărași (15:00)
FC U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (18:00)
Politehnica Timișoara – Rapid București (21:00)

Toate partidele vor fi difuzate în direct pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport.

(Credit foto: pagina de facebook CS Minaur fotbal – Dan Buia)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here