Detalii

Veste proastă pentru suporterii echipei de fotbal Minaur Baia Mare. Raphael Stănescu, proaspătul mijlocaș transferat în pauza de iarnă, a fost suspendat de către Federația Română de Fotbal pentru o perioadă de 2 luni și amendat cu suma de 10.000 lei. Pedeapsa vine în urma finalizării anchetei în ceea ce privește partida UTA Arad – Daco Getica (6-0) din 2019, care s-a dovedit a fi una trucată.

Printre fotbaliștii suspendați de către Comisia de Disciplină se mai numără următorii: Alin Stoica (accesul interzis pe stadioane timp de 2 ani + amendă 200.000 ron), Voineag Andrei (6 luni suspendare + amendă 30.000 ron), Tudorică Marius (3 luni suspendare + amendă 15.000 ron), Gabriel Răducan (3 luni suspendare + amendă 15.000 ron), Gurău Ioan (2 luni suspendare + amendă 10.000 ron), Liviu Gheorghe (2 luni suspendare + amendă 10.000 ron). Deasemenea, antrenorul Marius Baciu, cel care se afla pe banca celor de la Daco-Getica la meciul cu UTA, a primit un avertisment și o amendă în valoare de 10.000 de lei. Bucuroaia Sorin, antrenorul secund a primit aceeași sancțiune.

Un aspect interesant legat de pedeapsa primită de jucătorul legitimat în prezent la Minaur Baia Mare, este că acesta a primit suspendarea de 2 luni de zile cu toate că la momentul respectiv, în 2019, acesta nu a făcut parte din lotul echipei pentru meciul cu UTA. Cert este că Raphael Stănescu nu va putea fi folosit în cele trei partide rămase de disputat din sezonul regulat și cel mai probabil, va pierde și câteva jocuri din play-off.

(Credit foto: pagina Minaur Baia Mare fotbal)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here