Detalii

În perioada 23-29 Iulie, caiaciștii Clubului Simared Baia Mare au participat la Campionatul Național pentru Juniori, de la Pitești. CS Simared a fost reprezentat de 5 sportivi: Kupas Roland, Pânzaru Bogdan, One Rafael, Deac Tudor și Pop Luca.

Rezultatele au fost excepționale, sportivii antrenați de Costel Bașa întorcându-se acasă, din nou, cu tolba plină de medalii:

  • Proba de kaiac 2 J ÎI 1000m a fost câștigate de băimărenii Roland Kupas și Bogdan Pinzaru într-o manieră categorică, detronând pe constănțenii de la Farul Constanța, Tentea + Bucur, care domină de aproximativ 3 ani această probă.
  • One Rafael și Deac Temle Tudor au câștigat la mare luptă proba de K2 200m cadeți. One Rafael și Pop Luca au câștigat proba de K2 500m cu multe emoții.
  • Roland Kupas, care este și component al lotului național de juniori a mai urcat de două ori pe podium, dar pe treaptă a două în probele de K1 1000m J ÎI și K1 500m J ÎI.
  • O medalie de bronz a mai cucerit și Bogdan Pinzaru în proba de K1 200m J II.

“Anul 2021 este un an de referință pentru caiacul băimărean. Spre deosebire de campionatele din primăvara acestui an, la Campionatul Național de Viteză, toți sportivii Simared au urcat pe prima treaptă a podiumului. Și nu numai. Cineva din tribună a făcut o glumă, spunând că Baia Mare a monopolizat podiumul. Și nu a greșit cu mult.” a declarat antrenorul Costel Basa.

(Sursă foto și informații: pagina de facebook CS Simared Baia Mare)

1 COMENTARIU

  1. Bravo, Bravo si iar Bravo,
    Un mic grup dela fostul CLUB DUNAREA GALATI. SCORMOLOTIS, BALENA, COTOI, MILASCU…TAMARA SURUGIU, GAZI PETRICA…..
    Toti te felicitam COSTELE. Suntem siguri ca nu ai uitat Dunarea galateana, balta Catusa ai anilor 1972-1974. Ai realizat un vis al baimarenilor. Din nimic, o flota care este „INVINCIBILA ARMADA”. Cei ce nu cunosc istoria unui tanar care si-a lasat locurile natale pentru aface flotila redutabila, nu vor aprecia minca si perseverenta. Vor cu toate mijloacele sa distruga credinta in MUNCA. Este aproape 1/2 secol de cand BAIA MARE nici nu stia este kaiakul de viteza/competitie. Iar acum vor sa-l aduca la anii „70. Rusine….. pentru cei care distrug speranta si lupta pentru alfel de victorii. Pentru bani efemeri vor sa demoleze LUPTA SI ABNEGATIA tinerilor ROMANI. SA LE FIE RUSINE, SA VINA SA-TI CEARA SCUZE SI SA LASE CANOTAJUL PE MANA PROFESIONISTILOR/COSTEL BASA.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here