Detalii

Așa cum ne-a obișnuit deja, CSM Baia Mare reușește să obțină rezultate deosebite la toate competițiile importante unde evoluează sportivii noștri. În perioada 25-26 septembrie, în Sala Polivalentă de la Izvorani s-au desfășurat Campionatele Naționale CADEȚI și SENIORI – SAMBO. CSM Baia Mare a participat cu 21 de sportivi, având 28 de starturi. Clubul băimărean a cucerit nu mai puțin de 23 de medalii: 11 medalii la cadeți și 12 la seniori; 7 de aur, 11 de argint și 5 de bronz.

Cadeți

Aur: Mihalca David 46 kg, Ivanciuc Raul 53 kg, Suciu Ana Maria 59 kg.
Argint: Vasvari Ianis 46 kg, Cozma Adrian 53 kg, Rus Alexandra 59 kg, Rus Anamaria 65 kg și Bodnar Ioana -65 kg.
Bronz: Blidar Patrick 53 kg, Baiza Amos 79 kg și Bug Marcela 65 kg.

Seniori Sambo sportiv

Aur: Suciu Ana Maria 54 kg, Funeczan Damaris 80 kg.
Argint: Pop Bogdan 79 kg, Sahara Darius 98 kg, Antoneac Mădălina 54 kg, Rus Alexandra 59 kg, Rus Anamaria 65 kg și Bodnar Ioana 80 kg.
Bronz: Florian Ana Maria 50 kg și Bud Andrei +98 kg.

Seniori Sambo combat

Aur: Pop Bogdan 88 kg și Buda Andrei +98 kg.

Sambo (rusă самбо) este un stil de arte marțiale originar din Rusia asemănătoare cu Judo și este dezvoltată din mai multe arte marțiale. Cuvântul „SAMBO” este un acronim pentru SAMozashchita Bez Oruzhiya, care se traduce prin „autoapărare fără arme”.

Sambo este o formă relativ tânără, dar destul de populară și intens în dezvoltare a sporturilor de luptă. Baza arsenalului tehnic Sambo este complexul celor mai eficiente metode de apărare și atac, selectate dintre diferite tipuri de arte marțiale și lupta națională a multor națiuni ale lumii. Numărul tehnicilor din arsenalul Sambo este în continuă creștere, pe măsură ce acest tip de arte marțiale se dezvoltă. (Wikipedia)

(Credit foto și info: csm-baiamare.ro + prosport.ro)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here