Detalii

CSM Știința Baia Mare a câștigat, cu 80-17, meciul susținut în deplasare cu Tomitanii Constanța, în cadrul etapei a V-a din SuperLiga CEC Bank după ce au marcat 12 eseuri și 10 transformări! Rugbyștii băimăreni au reușit să bată recordul de puncte înscrise într-un meci din actualul sezon, deținut până acum de Dinamo, care a învins cu 78-19 echipa dobrogeană.

Cu toate că a jucat fără mulți dintre titulari CSM Știința și-a dominat copios adversarul și a condus după prima jumătate de oră a meciului cu 49-0. Gruparea de la malul Mării Negre a marcat în finalul primei reprize două eseuri, unul fiind transformat, însă până la pauză oaspeții și-au mai trecut în cont un eseu și scorul la pauză a fost 54-12 pentru băimăreni.

Până la finalul partidei s-a jucat într-o singură direcție, astfel că rugbyștii antrenați de Eugen Apjok și-au trecut în cont o nouă victorie categorică, scor 80-17.

Marcatorii meciului: Iliesa (2 eseuri), Chiriac (1 eseu), Burlacu (1 transformare) – pentru gazde, respectiv  Manole (2 eseuri + 10 transformări), Grădinaru, Taliauli, Nica (câte 2 eseuri), Țiglă, Bucur, Roșu, Țală (câte 1 eseu) – pentru oaspeți.

Rezultatele etapei a V-a:

  • Dinamo București – SCM Timișoara 31-28
  • Tomitanii Constanța – CSM Știința Baia Mare 17-80
  • Steaua București – Universitatea Cluj 55-5

Clasament

  1. CSM Știința Baia Mare 20 puncte (5 meciuri)
  2. Steaua București 20 p (5)
  3. Dinamo București 15 p (5)
  4. SCM Timișoara 9 p (4)
  5. Universitatea Cluj 5 p (5)
  6. Tomitanii Constanța 0 p (5)

Clasament complet aici:

https://www.super-liga.ro/superliga/clasament/

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here