Detalii

AS Recolta Săliştea de Sus s-a impus și în ultimul act al Final Four-ului Ligii a 4-a, organizat de AJF Maramureș. Finala ediției 2020-2021, desfășurată pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, a adus față în față câștigătoarele seriilor Nord și Sud ale campionatului regulat. Săliștea de Sus a trecut la limită de CS Bradul Groșii Țibleșului, scor 1-0 (0-0).

Partida a fost una foarte echilibrată, ambele echipe fiind foarte precaute pe faza defensivă, miza jocului spunându-și cuvântul. Nici una dintre cele două tabere nu reușește să deblocheze tabela în primele 45 de minute și se intră la cabine cu scor alb.

Dumitru Pop reușește să puncteze pentru Săliștea de Sus în minutul 61, iar în ciuda unor eforturi de a forța egalarea din partea „brazilor”, scorul rămâne neschimbat până la final.

De remarcat delegarea brigăzii divizionare L2:
Cristian Codrea – arbitru principal, Răzvan Soponar și Daniel Lar – arbitri asistenți, Norbert Kemenes – arbitru de rezervă. Observator din partea AJFMM a fost Ioan Hotico.

 

3 COMENTARII

  1. De remarcat delegarea domnului codrea dar nu și prestația sa. El este cunoscut drept un arbitru cu antecedente negative fata de echipele din tara lapusului. Drept argument, Lapusul Tg Lapus la recuzat. În aceasta finala cel puțin un penalty neacordat pentru echipa BRADUL. Tușierii, în schimb, impecabili!
    Nu în cele din urma felicitări noii campioane.

  2. Cum adica campioana? Nu este considerata campioana echipa care a jucat si a castigat in turneul de calificare pentru Liga a 3-a, CSM Sighetu Marmatiei? De ce nu au jucat in acea competitie si echipele astea?

  3. Chiar nu trebuia sa se joace acea competiție și sa nu uitați ca ediția 2019 – 2020 RECOLTA NU A PIERDUT NICI UN MECI CHEAR A FOST FURATA CU O VICTORIE DIN MECIUL DINTRE SIGHET SI A FOST PE LOCUL 2 CU UN MECI IN MINUS

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here