Detalii

CF Lăpuș R și AS Mireșu Mare s-au calificat în ultimul act al Cupei României Top Market. Cele două formații din Liga 5 au reușit să furnizeze surpriza și să elimine două echipe de un eșalon superior, CS FC Suciu de Sus, respectiv CS Bradul Vișeu de Sus.

Meciul de la Lăpuș nu a fost unul recomandat cardiacilor, fanii echipei gazdă având mult de suferit până să poată sărbători victoria. Suciu de Sus a deschis scorul în minutul 4 prin decarul Ioan Cosma, dar la faza imediat următoare, Bogdan Ilea a reușit să restabilească egalitatea. CF Lăpuș părea că se va califica la pas după ce scorul la pauză arăta un amețitor 4-1 pentru formația gazdă. Oaspeții au intrat mult mai montați de la cabine și au reușit să restabilească egalitatea: Ioan Cosma a reușit hattrick-ul (min ’50 și min ’68), iar Claudiu Rostaș a punctat pentru 4-4. În prelungiri ambele echipe au jucat ceva mai prudent, oboseala spunându-și cuvântul. Adrian Ilea marchează pentru a doua oară în meci în minutul ‘113, iar Lăpușul joacă în finala din 14 Iulie.

De remarcat prezența brigăzii băimărene Commando Bulldogs la partida de la Lăpuș, care au fost alături de Bears Brigade, galerie înfrățită cu aceștia.

La Mireșu Mare meciul a fost tranșat încă din prima repriză, când echipa gazdă a punctat de două ori pe tabela de marcaj prin Răzvan Stenicica (min ‘4) și Marius Butean (min ’43). Partea a doua nu a adus nici o modificare, scor final AS Mireșu Mare – CS Bradul Vișeu de Sus 2-0.

CF Lăpușul R – CS FC Suciu de Sus 5-4 d.p
(4-1 la pauză, 4-4 după 90 de minute)
07.07.2021, ora 18:00 – Lăpuș
Arbitru: Norbert Kemenes / Asistenți: Bogdan Mureșan și Șerban Grad / Observator AJF: Zamfir Mesaroș

Marcatori: Lăpuș: Bogdan Ilea – min ‘4 și ’45, Adrian Ilea – min ’12 și ‘113, Ovidiu Tulici – min ’40
Suciu de Sus: Ioan Cosma – min ‘4, ’50 și ’68, Rostaș Claudiu – min ’77

AS Mireșu Mare – CS Bradul Vișeu de Sus 2-0
(2-0 la pauză)
07.07.2021, ora 18:00 – Mireșu Mare
Arbitru: Marius Bărbuș / Asistenți: Florin Mihai și Gabriel Pante / Observator AJF: Emil Kemenes

Marcatori: Mireșu Mare: Răzvan Stenicica – min ‘4, Marius Butean – min ’43

(Sursă foto: pagina de facebook C.F. Lăpuș R)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here