Detalii

Echipa de handbal feminin a Centrului Național Olimpic de Pregătire al Junioarelor (CNOPJ) din Baia Mare nu s-a prezentat la meciul din prima etapă a Diviziei A, programat în deplasare cu CS Arena Tg. Mureș și va pierde cu 10-0, conform regulamentului.

Junioarele antrenate de Simona Maior Pașca și Claudia Cetățeanu la CNOPJ sunt născute în 2004 și 2005 și majoritatea provin de la CSȘ 2 Baia Mare, din echipa care a cucerit titlul de campioană națională la junioare II în sezonul 2020-2021.

Din păcate, CNOPJ Baia Mare nu s-a prezentat la primul meci din campionat din motive financiare. Deși s-au primit asigurări din partea FRH că echipa va participa în eșalonul al doilea, CNOPJ Baia Mare nu a primit încă banii alocați de la COSR și a cerut acum amânarea meciului din etapa a II-a. Băimărencele ar fi trebuit să joace duminică, 19 septembrie 2021, pe teren propriu cu CS Universitatea de Vest Timișoara, însă partida a fost reprogramată.

Cealaltă divizionară A din Baia Mare, echipa de handbal masculin CS Minaur II, va debuta în noul sezon competițional sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 13:00, împotriva echipei Universitatea Cluj II. Meciul se desfășoară în Sala sporturilor „Lascăr Pană” și va fi arbitrat de cuplul bistrițean Dacian Chiriac – Daniel Vlasa.

(Credit foto: facebook.com/CNOPJ-BAIA-MARE)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here