Detalii

Campionatul național de schi alpin de la Borșa și-a desemnat primii câștigători în probele de slalom uriaș. Aceștia sunt Anastasia Shepilenko din Ucraina și Benjamin Szollos din Israel. Podiumul competiției feminine a fost completat cu două sportive din România, Ania Monica Caill (locul 2) și Ioana Maria Constantin (locul 3), în timp ce la masculin slovacul Jan Sanitrar s-a clasat pe locul al doilea, iar ungurul Kékesi Márton a ocupat poziția a treia.
Sportivii de la CSȘ Baia Mare au obținut următoarele rezultate: Jennifer Nagy Remețean – locul 9 la feminin (din 17 concurente), Alexandru Horga – locul 24 și Răzvan Toma – locul 25 la masculin (37 de sportivi înscriși în competiție).

Campionatul național de schi alpin este organizat de Federația Română de Schi-Biatlon în parteneriat cu Primăria orașului Borșa pe pârtia olimpică de schi omologată recent de Federația Internațională de Schi (FIS). Participă sportivi din 9 țări: Cehia, Ungaria, Israel, Italia, Macedonia de Nord, Slovacia, Ucraina, SUA și România.

(Credit foto: pagina Telegondola si Partia Olimpica Borsa / Cosmin Tomoiaga)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here