Detalii

Fostul antrenor al echipei CS Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, a cucerit Supercupa Turciei cu noua sa echipă, Kastamonu Belediyesi GSK, după ce a învins cu 25-24 (13-10) pe Izmir Büyükșehir Belediyesi GSK, într-un meci desfășurat la Ankara. Este primul trofeu câștigat de Buceschi cu formația care va reprezenta țara Semilunei în actuala ediție a Ligii Campionilor.

Pentru Kastamonu au jucat cele patru jucătoare transferate în această vară de la campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica (Mehmedović – 8 goluri marcate, Radicević – 5 goluri, Raicević și Rajcić), dar și celelalte trei straniere din lot, Kovarova (Cehia – 6 goluri), Zulić (Slovenia) și Ruth Francisco Joao (Angola). La echipa din Izmir au evoluat portarul Anca Rombescu și fosta jucătoare de la Oltchim Rm. Vâlcea, Yeliz Özel.

Tehnicianul băimărean Costică Buceschi va debuta cu Kastamonu în Liga Campionilor pe teren propriu împotriva echipei Odense Handbold (Danemarca). Meciul va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, de la ora 17:00, ocazie cu care va fi inaugurată noua sală în care își va disputa meciurile de acasă campioana Turciei, având o capacitate de 3700 de locuri. Arbitrii meciului Kastamonu – Odense vor fi Jelena Vujacić și Andjelina Kazanegra (Muntenegru), iar observator din partea EHF a fost delegat românul Alin Cîrligeanu.

(Credit foto: facebook.com/buceschi.costica și www.thf.org.tr)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here