Detalii

Printr-o postare pe contul personal de Facebook, antrenorul Costică Buceschi a anunțat că și-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu CS Minaur Baia Mare. Tehnicianul băimărean a venit în 2018 la Minaur și a obținut sezonul precedent două performanțe importante, locul 2 în Liga Florilor MOL și locul 3 în EHF European League.

Conducerea clubului Minaur a suspendat colaborarea în această lună cu întregul staff tehnic din campionatul precedent: Costică Buceschi – antrenor principal, Magdalena Kovacs – antrenor secund, Claudia Cetățeanu – antrenor al portarilor și Ștefan Ciuntu – preparator fizic.

De numele lui Costică Buceschi (51 de ani) se leagă câteva performanțe importante  realizate de handbalul feminin băimărean. În afara rezultatelor din 2020/2021, cu Buceschi la cârmă HCM Baia Mare a câștigat în sezonul 2013/2014 singurul titlu de campioană națională din istorie, două Cupe ale României și două Supercupe (2013 și 2014), la care se adaugă o medalie de argint în Liga Națională (2012/2013) și un loc 3 în ediția 2019/2020 (când campionatul s-a întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus).

În 2015, ca antrenor secund al naționalei României, și cu 10 jucătoare de la HCM Baia Mare în lotul reprezentativ, Buceschi a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Credit foto: facebook.com/csminaur (Alex Nicodim)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here