Detalii

Rugbyștii de la CSM Știința Baia Mare au învins, cu 46-27, pe Dinamo București în etapa a IV-a a Superligii CEC Bank și au egalat în clasament pe Steaua București, care a terminat la egalitate, 13-13, meciul disputat în deplasare cu SCM Timișoara.

Formația antrenată de Eugen Apjok și Paul Rusu a obținut o victorie importantă în fața echipei Dinamo, care a avut pe teren nouă jucători sud-africani și un georgian. Băimărenii au reușit să înscrie 7 eseuri și au câștigat la o diferență de 19 puncte, cu toate că „buldogii” din Capitală erau în avantaj după primul sfert de oră al partidei (3-6).

Băimărenii au profitat de faptul că Steaua nu a reușit în această etapă decât o remiză în Banat și au egalat la puncte formația militară. Pentru CSM Știința urmează trei meciuri consecutive în deplasare, cu Tomitanii Constanța, Universitatea Cluj și SCM Timișoara.

Marcatorii jocului au fost: Paul Popoaia (2 eseuri), Iulian Harțig (1 eseu), Florian Roșu (2 eseuri), Sione Fakaosilea (1 eseu), Helarius Kisting (1 eseu), Tanielav Maravunawasawasa (3 transformări, 1 lovitură de pedeapsă), Alexandru Bucur (1 transformare) – pentru gazde, respectiv Jondre Williams (1 eseu, 1 lovitură de pedeapsă), Merab Matkava (1 eseu), 1 eseu de penalizare, Marian Ispir (2 transformări), Darren Baron (1 drop-gol) – pentru oaspeți.

Clasament Superliga CEC Bank

  1. Steaua București 15 puncte (4 meciuri)
  2. CSM Știința Baia Mare 15 puncte (4 m.)
  3. Dinamo București 11 puncte (4 m.)
  4. SCM Timișoara 8 puncte (3 m.)
  5. Universitatea Cluj 5 puncte (4 m.)
  6. Tomitanii Constanța 0 (3 m.)

Clasamentul complet găsiți aici:

https://www.super-liga.ro/superliga/clasament/

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here