Detalii

Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației încearcă din nou accederea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic, după ce sezonul trecut a pierdut barajul împotriva celor de la Progresul Șomcuta Mare (2-6 la general). Noul antrenor al formației sighetene este Cătălin Mihai Dinu, antrenor cu experiență internațională și proaspăt posesor al licenței A.

Bucureșteanul în vârstă de 34 de ani a antrenat ultima oară tocmai în Oman, unde a fost assistant manager la prim-divizionara Al Rustaq. Anul trecut, în mijlocul pandemiei cauzate de virusul Covid-19, Mihai Dinu a condus din postura de antrenor principal formația Master 7 din primă ligă a statului Laos. La debutul pe banca echipei din capitala Vientiane, acesta a întâlnit campioana Cambodgiei (la acel moment) în AFC Cup (Asian Football Confederation).

Dinu a antrenat în 2019 CS Cornu, dar și Gloria Buzău, ca secund al lui George Timiș, în cariera sa trecând pe la echipe din Malta, Iordania sau Palestina.

Tânărul tehnician este posesorul unei licențe de antrenor de tip A, licență dobândită în urma unor cursuri efectuate în Spania.

Referitor la obiectivul echipei CSM Sighet în sezonul 2021-2022, Mihai Dinu a fost clar și concis:

„Nu se pune problema să avem alt obiectiv decât accederea la barajul de promovare pentru Liga a 3-a și implicit să ne întoarcem în Liga 3. Am perfectat multe mutări în această perioadă, dar mai dorim să aducem jucători care au performat în ligi superioroare. Cu toate acestea, vom da șansa și tinerilor din pepinieră să joace pentru prima echipă.”

CSM Sighet a transferat până acum jucători precum: Mihai Marc, Adrian Mușat, Cristian Gubics, Florian Sandu și Alexandru Budean. De asemenea, au fost prelungite contractele jucătorilor Alex Novoselenszki, Armand Gavaller, Daniel Mih și Raul Novoselenszki.

(Credit foto: pagina de facebook Mihai Dinu)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here