Detalii

CS Minaur Baia Mare a anunțat transferul jucătoarei Fie Woller (32 de ani) de la CSM Corona Brașov, fostă componentă a naționalei Danemarcei, campioană europeană la junioare (2019) și tineret (2011).
Fie evoluează pe postul de extremă stânga, are 176 cm înălțime și a jucat la echipe din Danemarca, Germania, Franța și România.

Conform site-ului oficial al clubului Minaur, noua achiziție a echipei băimărene
„și-a început cariera la Ikast Handbold (fostă FC Midtjylland), evoluând în Liga Campionilor în cinci din cele șapte sezoane petrecute alături de echipa daneză! Timp de patru sezoane a jucat și în Germania, la SG BBM Bietigheim, echipă cu care de asemenea a evoluat în Liga Campionilor! În sezonul 2021/2022 Fie s-a transferat în Franța, la Neptunes Nantes, echipă cu care a jucat în grupele European Handball League, una din adversarele echipei franceze fiind chiar echipa noastră.”

În această vară au părăsit echipa Minaur șase jucătoare: Tănasie, Vujović, Pandžić, Ujkić, Bors și Kerekes. În locul acestora au fost transferate șase handbaliste, două românce (Dumanska și Damian) și patru straniere (Galinska, Quintino, Tatar și Woller).

(Credit foto: moritz.de)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here