Detalii

CSM  Știința Baia Mare a renunțat la serviciile jucătorului georgian Khvicha Jgerenaia (25 de ani) după ce acesta a evoluat timp de 3 ani pe postul de centru la campioana en-titre a României.

Jgerenaia și-a început cariera de rugbyst în țara natală, Georgia, la vârsta de 14 ani, apoi a jucat în prima ligă din Ucraina pentru echipa RC Kredo 63 Odessa (între 2014-2018). Din august 2018 gruzinul a îmbrăcat echipamentul oficial al zimbrilor băimăreni, cu care a câștigat două titluri de campion național și o Cupă a României.

În mai puțin de o lună conducerea CSM Știința Baia Mare a anunțat că s-a despărțit de doi dintre gruzinii care au făcut parte din lotul de jucători, flankerul Beka Bitsadze și central Khvicha Jgerenaia, dar și de mijlocașul la deschidere Ratu Taniela Rawaqa Maravunawasawasa din Fiji.

Campioana României a decis să recurgă în acest an la o strategie de întinerire a lotului, în scurt timp urmând să fie comunicate numele jucătorilor care vor fi transferați la echipa din Baia Mare.

Credit foto: facebook.com/rugbyromania (Dan Buia/Sport Pictures)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here