Detalii

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș a anunțat pe site-ul oficial că în Liga 4 nu se va mai disputa nici un meci oficial în acest an. Decizia a fost luată de Comisia de Competiții a AJF în urma consultărilor avute cu reprezentanții echipelor înscrise în competiție, principalul motiv fiind vremea nefavorabilă.

Anunțul postat pe site-ul AJF Maramureș este următorul:

“În urma consultărilor avute cu reprezentanții echipelor din Liga a IV-a și ca urmare a vremii nefavorabile, Comisia de Competiții a AJFMM a hotărât întreruperea competiției începând cu acest weekend (19-20 noiembrie 2022).
Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 19 martie 2023 cu prima etapă din retur în seria Sud și cu a treia etapă din retur în seria Nord. Cele două serii ale Ligii a V-a vor începe prima etapă din retur în data de 2 aprilie 2023.
Vă mulțumim tuturor pentru participarea în competiții și fair-play-ul de care ați dat dovadă la jocurile disputate și vă urăm tuturor vacanță plăcută!”

La finalul turului de campionat în Seria Sud din Liga 4 pe primul loc se află Academica Recea cu 30 de puncte, urmată de Gloria Tăuții Măgherăuș cu 29 de puncte. În Seria Nord, după 11 etape, priza poziție este ocupată de Avântul Bârsana cu 25 de puncte (10 meciuri disputate), iar pe locul al doilea se află Zorile Moisei cu 23 de puncte (9 meciuri).

În Liga 5 lidere sunt Viitorul Copalnic Mănăștur, în Seria I, și Gloria Sălsig, în Seria a II-a.

(Credit foto: gsp.ro)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here