Detalii

Băimăreanul Patric Iluț a reușit să obțină medalia de vicecampion european în cadrul etapei desfășurate în data de 10 Iulie la Maribor, Slovenia. Tânărul în vârstă de 12 ani, cunoscut și ca „The Flying Boy” în lumea skateboarder-ilor, a reușit să obțină cel mai mare punctaj în calificări, clasându-se în probele finale pe a doua treaptă a podiumului.

Maribor, gazdă pentru prima dată în istoria concursului, a adunat la un loc skateri din opt țări diferite. Etapa din Slovenia a reprezentat totodată și ce-a de a patra rundă de calificări pentru marea finală de la Insbruck a Turnelui European „Blue Tomato x Zumiez Best Foot Forward”.

La finalul concursului, Patric a declarat: “Mi-a fost dor de un concurs la un așa mare nivel, m-am dat în mega-forță și cu sete, mai ales după un an de pauză competițională în skateboarding!”

Patric Iluț este pasionat și de skateboarding, unde participă în cadrul World Rookie Tour (campionatul mondial de Skateboarding pentru sportivi sub 18 ani). Așteptările băimăreanului sunt mari și aici, obiectivul fiind titlul suprem.

(Sursă foto: boarriding.com / sursă video: Bogdan Iluț)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here