Detalii

Rezultate modeste obținute de sportivele de la CSȘ Baia Sprie la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2023, competiție care se desfășoară în perioada 21-28 ianuarie în Regiunea Fiuli-Venezia Giulia din Italia.
Maria Toma (16 ani) s-a clasat pe locul 54 la schi fond în proba de 7,5 km classic, iar Andreea Nicoleta Șchiop (17 ani) a terminat pe locul 58 (din 61 de concurente) în proba de 6 km a concursului de biatlon.

Maria Toma este antrenată la CSȘ Baia Sprie de prof. George Scurtu, iar la lotul național de Iulian Grama și Costel Terciu. Andreea Nicoleta Șchiop este pregătită la lotul național de Tudor Gîrbacea și Daniel Mazilu.

Cea de-a treia sportivă legitimată la CSȘ Baia Sprie prezentă la FOTE, Jennifer Nagy Remețean (15 ani / antrenor Sebastian Selejan), va concura la schi alpin.

Până în acest moment cel mai bun rezultat al delegației României la FOTE 2023 este clasarea pe locul 5 în proba de schi – alpinism al sportivei Lorena Azota Bolîndu (16 ani) de la CS Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov.

(Credit foto: pagina Comitetul Olimpic și Sportiv Român)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here