Detalii

Echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare a reluat ieri pregătirile, după o lună de pauză, sub conducerea antrenorului Mihai Iosif. „Minerii” s-au întărit în pauza de iarnă cu patru jucători: Raul Avram (29 de ani / portar, venit de la Petrolul Ploiești),  Petre Ivanovici (32 de ani / mijlocaș de bandă, de la AFK Csikszereda), Alexandru Iacob (33 de ani / fundaș central, de la Dacia Mioveni) și germano-bosniacul Senad Jarović (25 de ani / atacant, vine de la Sloboda Tuzla din Bosnia și Herțegovina), cel din urmă nefiind prezentat oficial până la momentul redactării articolului.

Raul Avram (29 de ani / portar, venit de la Petrolul Ploiești)

Este posibil să fie transferat și Răzvan Horj (27 de ani / fundaș central, de la Petrolul Ploiești) însă acesta  trebuie mai întâi să-și rezolve litigiul cu actualul său club.

Perioada de mercato nu a consemnat doar veniri în tabăra galben-albastră, Minaur find pe punctul de a renunța la serviciile a șapte jucători: Băilă, Potcoavă, Oiță, Mărieș, Muacir, Bakare și C. Stanciu.

Echipa va pleca, cel mai probabil, în cantonament în Antalya, noutăți privind programul de pregătire al echipei urmând să fie anunțate în scurt timp.

Liga 2 la fotbal se va relua în data de 25 februarie, cu disputarea etapei cu numărul 17, în care Minaur Baia Mare (locul 17) va juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna (locul 9).

(Credit foto: pagina CS Minaur fotbal Baia Mare)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here