Detalii

Fotbaliștii echipei CS Minaur Baia Mare s-au deplasat ieri, 29 Iulie, la Cluj-Napoca, pentru disputarea meciului amical cu formația locală, Universitatea. „Studenții” s-au impus cu scorul de 3-1, cele goluri ale gazdelor fiind marcate în a doua parte a jocului.

Băimărenii s-au prezentat onorabil, ținând cont de diferența netă de valoare în favoarea divizionarei a doua și mai ales datorită faptului că Minaur se află abia la începutul pregătirilor.

Jocul începe perfect pentru CS Minaur care punctează în minutul 5 prin Marius Potcoavă. Tânărul fundaș de 21 de ani a evoluat în trecut și în tricoul clujenilor. Băieții antrenați de Ciprian Danciu reușesc să-și păstreze avantajul până la pauză.

Universitatea Cluj reintră în joc în minutul 60 prin reușita lui Denis Ispas. Fundașul central deviază ușor mingea cu capul în plasa porții după o lovitură liberă laterală. Cristian Balgiu transformă o lovitură de la 11 metri și duce scorul la 2-1. Tabela este închisă de Alexandru Boiciuc, iar Universitatea se impune cu 3-1 în fața celor de la Minaur.

Antrenorul băimărenilor, Ciprian Danciu s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor:
„Un joc bun, am jucat bine pentru perioada în care ne aflăm la acest moment.”

Pentru Baia Mare urmează deplasarea de la Râșnov din 7 August pentru partida amicală cu echipa locală CS Olimpic Cetate, pe când Universitatea Cluj joacă marți, 3 August, în prima etapă a Ligii a 2-a, împotriva Politehnicii Timișoara.

F.C. UNIVERSITATEA CLUJ – CS MINAUR BAIA MARE 3-1 (0-1)
29.07.2021, Cluj-Napoca
Marcatori: Potcoavă (Minaur), Ispas, Balgiu și Boiciuc (U Cluj)

Pentru Minaur au evoluat: Gudea, Potcoavă, Oiță, Lazăr, David, Oșan, Donca, Micaș, Văsălie, Chinde, Stanciu

Au mai intrat: Băilă, Matei, Berinde, Nistor, Luțu, Balha, Petran, Zete, Cohan, Duruș, Bura

(Credit foto principal: Dragomir Ovi – pagina de facebook CS Minaur Baia Mare
Credit foto articol: Cristian Cosma – universitateacluj.ro)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here