Detalii

Etapa a VII-a din Play-Off-ul Ligii a 3-a la fotbat a stabilit mai multe echipe calificate la barajul de promovare pentru eșalonul superior, printre care și formațiile seriilor 9 și 10. CS Hunedoara („Corvinul”) se va duela cu CA Oradea, în timp ce Minaur Baia Mare va juca în semifinale cu Metalurgistul Cugir. 

„Minerii” s-au impus cu 3-0 în partida cu Lotus Băile Felix (Mihai Lazăr ‘5, Alin Văsălie ’78, David Simion ’91), în timp ce Club Atletic Oradea a învins la limită Someșul Dej (Mihai Ion ’71) și și-a asigurat locul secund. În Seria 9, Metalurgistul Cugir a eliminat orice dubii privind prezența la baraj după ce a câștigat cu 4-1 partida cu Unirea Ungheni. CS Hunedoara a învins Viitorul Cluj cu 3-2 și rămâne în continuare fără înfrângere în acest sezon de Liga 3, existând doar încă o echipă în Liga 3 fără eșec (CSM Reșița în Seria 7).

Progresul Șomcuta Mare a retrogradat și din punct de vedere matematic odată cu înfrângerea din această etapă de Play-Out. Jucătorii antrenați de Dănuț Sabou au pierdut în deplasarea de la CFR Cluj II cu 4-2, chiar dacă tabela arăta 0-2 după 45 de minute. Maramureșenii retrogradează astfel în Liga 4, alături de ultima clasată, Luceafărul Oradea.

Etapa 7 din play-off

CA Oradea – FC Someșul Dej 1-0
CS Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 3-0

Etapa 7 din play-out

CSM Satu Mare – Luceafărul Oradea 6-1
CFR Cluj II – Progresul Șomcuta Mare 4-2
Sportul Șimleu Silvaniei – SCM Zalău 2-1

(Credit foto: pagina CS Minaur Baia Mare fotbal)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here