Detalii

CS Minaur Baia Mare a intrat în săptămâna meciului cu rivala de-o viață, CSM Satu Mare. Fotbaliștii antrenați de Ciprian Danciu se află încă în stagiul de pregătire pentru sezonul 2021-2022 al Ligii a 3-a, însă tehnicianul băimărenilor se arată foarte încrezător și consideră că echipa sa are prima șansă în meciul de miercuri.

Cu toate că programul de pregătire a fost dat peste cap din cauza procesului de fuziune ratat cu ACSF Recea, antrenorul principal Ciprian Danciu declară că echipa este pe drumul cel bun, iar până la începutul noului sezon din Liga a 3-a echipa se va afla la forma sportivă potrivită:

„Lucrurile merg în direcția potrivită. Băieții se antrenează bine și până va începe Liga 3 vom fi și noi acolo unde trebuie cu pregătirea. S-a pierdut destul de mult timp, din păcate, dar muncim din greu să fim acolo unde trebuie.”

În ceea ce privește partida de miercuri din Cupa României, Danciu a declarat:

„Știu foarte bine ce înseamă acest meci în special pentru fanii echipei. S-a format o rivalitate destul de mare de-a lungul anilor. Noi nu ne pregătim în mod special pentru meciul din Cupă, noi avem pregătirea noastră pe care trebuie să o facem pentru noul sezon, dar tratăm și acest meci extrem de serios. Am mare încredere în băieți și sunt convins că vom face o figură frumoasă. Mergem la Satu Mare să câștigăm, normal !”

Partida CSM Satu Mare – CS Minaur Baia Mare din turul II al Cupei României va avea loc miercuri, 11.08.2021 de la ora 17:30.

Condiții de intrare la meci:

Conform protocolului încheiat între FRF şi autorităţile medicale, accesul spectatorior la meciurile oficiale se face doar dacă aceştia prezintă la intrarea în stadion dovada vaccinării sau prezintă rezultatul unui test rapid negativ efectuat cu cel mult trei zile înainte de meci. Așadar, la meciul de miercuri de pe stadionul Olimpia, accesul spectatorilor se va face doar respectând protocolul medical în vigoare.

(Sursă foto: pagina de facebook CS Minaur Fotbal)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here