Detalii

Etapă nefastă pentru ambele echipe maramureșene implicate în ultima serie a Ligii a 3-a. Minaur Baia Mare a pierdut la scor de neprezentare în deplasarea de la Crișul Sântandrei și rămâne fără gustul victoriei din luna octombrie a anului trecut. Conjudețeana CSM Sighetul Marmației și-a complicat situația în tentativa de calificare în play-off după ce a pierdut cu 2-1 la Sănătatea Cluj.

Sighetenii au în continuare șanse bune de a accede în următoarea fază a competiției, doar că acum stă și la mâna rezultatelor. În ultima etapă a sezonului regulat, CSM va juca pe teren propriu cu Victoria Carei, formație cu același număr de puncte, 24. Tot 24 de puncte are și Băile Felix, care va evolua acasă cu Minerul Ocna Dej. La egalitate de puncte cu Victoria Carei câștig de cauză au maramureșenii (au învins cu 4-3 în meciul tur), iar la egalitate de puncte cu Băile Felix se va lua în calcul golaverajul final (+2 în acest moment pentru CSM) din moment ce ambele partide dintre cele două echipe s-au încheiat la egalitate, 1-1.

Minaur Baia Mare nu pare să își revină, contrar așteptărilor generate după ultima perioadă de transferuri. Echipa nu a înscris nici în a doua partidă de la reluarea campionatului, ba mai mult, a încasat și trei goluri. Crișul Sântandrei s-a calificat matematic în play-off în urma acestei victorii și continuă să fie surpriza plăcută a acestui sezon.

Rămâne de văzut dacă Ciprian Danciu va reuși să omogenizeze într-un final noul lot aflat la dispoziție pentru bătălia din Play-Out. Vă reamintim că ultimele două clasate vor retrograda direct, iar echipa aflată pe locul 4 la finalul play-out-ului cu cea mai slabă linie de clasament va lua și ea drumul Ligii a 4-a.

Crișul Sântandrei – CS Minaur Baia Mare: 3-0 (2-0)
Stadionul “Crișul” din Sântandrei
Arbitri: Marius Nechita Chioran (Florești) – Magyar Tamas Bazso și Ionuț Ovidiu Sabou (ambii din Cluj-Napoca). Observator arbitri: Sergiu Neichi (Satu Mare). Delegat joc: Marius Cozma (Zalău)

CS Minaur (antrenor Ciprian Danciu): Emanuel Breban – Darius Mureșan, Răzvan Lazăr, Răzvan Tincu, Laurențiu Achim (46, Darius Dobrean), Balazs Csiszer, Ivan Urvanțev (66, Bogdan Pop), Raphael Stănescu (66, Tiberiu Serediuc), Raul Vitan (79, Denis Matei), Darius Gherman, Adrian Șter (46, Cătălin Ștefănescu)
Rezerve: Balazs Dombradi – David Simion, Remus Bratu, Marius Potcoavă

Rezultate Seria X – Etapa 17

Sănătatea Cluj – CSM Sighetu Marmaţiei  2-1
Darius Vescan (2), Alex Oltean (32) / Emmanuel Mensah (59 – penalty)
SCM Zalău – Olimpia MCMXXI Satu Mare  3-2
Stefan Nikolic (4), Alexandru Mare (64), Artur Pătraș (66) / Laurențiu Caba (48), Ruben Bodea (89)
Minerul Ocna Dej – CSM Olimpia Satu Mare 0-5
Cosmin Zamfir (20, 52, 56), Viorel Chinde (35), Andrei Zbona (80)
Crişul Sântandrei – Minaur Baia Mare  3-0
Victoria Carei – Lotus Băile Felix 1-1

Clasament Liga 3 – Seria X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here