Detalii

Minaur Baia Mare s-a deplasat în prima etapă din Play-Out-ul Ligii a 3-a la fotbal la Băile Felix, ocupanta primei poziții. Stănescu și Vitan au înscris din nou pentru formația maramureșeană, dar de aceată dată cele două goluri nu au fost suficiente pentru o victorie. Lotus a reușit să revină de la 0-2 și să smulgă un punct în ultimul sfert de joc, tabela arătând în final 2-2.

CSM Sighetu Maramației a obținut tot un punct în prima etapă din Play-Off, dar unul mult mai prețios, în deplasare cu cea mai puternică echipă a seriei, SCM Zalău (scor 0-0).

În etapa a 2-a din Seria X, Minaur va primi vizita echipei Olimpia MCMXXI Satu Mare, în timp ce Sighetu Marmației va juca pe teren propriu cu Sântandrei.

CS Lotus Băile Felix – CS Minaur Baia Mare: 2-2 (0-1)
Stadionul Comunal din Sânmartin
Arbitri: Cătălin Gheorghe Drugea – Eugen Petre Alexandru și Bogdan Mihai Martinescu (Buzău). Delegat joc: Marius Cozma (Zalău). Observator arbitri: Octavian Șovre (Satu Mare)

CS Minaur (antrenor Ciprian Danciu): Emanuel Breban – Darius Mureșan, Răzvan Lazăr, David Simion, Remus Bratu (46, Darius Gherman), Denis Matei (71, Ivan Urvanțev), Raul Vitan (89, Adrian Șter), Cătălin Ștefănescu (16, Raphael Stănescu), Tiberiu Serediuc (46, Balazs Csiszer), Andrei Orosz, Paul Batin

Rezerve: Balazs Dombradi – Laurențiu Achim, Răzvan Tincu, Marius Potcoavă
Cartonașe galbene: Arsenie (81) / Bratu (45), R. Lazăr (54), Csiszer (72)

SERIA 10, etapa 1, play-off
Vineri, 29 martie 2024, ora 15:00
SCM Zalău – CSM Sighetu Marmaţiei 0-0

Sâmbătă, 30 martie 2024, ora 15:00

CSM Olimpia Satu Mare – Crişul Sântandrei

SERIA 10, etapa 1, play-out
Vineri, 29 martie 2024, ora 15:00
Lotus Băile Felix – Minaur Baia Mare 2-2
Mario Negru (65), Patrick Blăgea (76) / Raphael Stănescu (28), Raul Vitan (50)
Sănătatea Cluj – Olimpia MCMXXI Satu Mare 1-1
Alex Oltean (33 – penalty) / Daniel Feier (49)

Sâmbătă, 30 martie 2024, ora 15:00

Victoria Carei – Minerul Ocna Dej

(Credit foto + caseta tehnică: minaur.ro)

1 COMENTARIU

  1. Foarte dezamagitor rezultat pentru Minaur Baia Mare in prima etapa din Play-Out-ul Ligii a 3-a la fotbal, mai ales dupa o serie impresionanta de victorii inainte de pauza. Cu toate acestea, trebuie sa recunoastem ca Lotus a fost o echipa puternica si merita punctul castigat. Avem incredere in jucatorii nostri si suntem siguri ca ne vom reveni in etapa urmatoare impotriva echipei Olimpia MCMXXI Satu Mare. Hai Minaur!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here