Detalii

Ultima etapă din anul 2021 nu a adus bucurie băimărenilor, care au remizat 0-0 cu penultima clasată din Seria 10 din Liga 3, CSM Satu Mare. Minaur a pierdut astfel prima poziție, după ce CA Oradea a făcut spectacol la Zalău (2-6) și a preluat până în primăvară fotoliul de lider. Progresul Șomcuta Mare nu reușit să mențină avantajul oferit de golul veteranului Paul Batin și a remizat 1-1 cu CFR Cluj II, după ce tânărul Bogdan Sucitu a egalat pentru „feroviari”. Progresul va ierna doar pe locul 8, începutul de campionat fiind unul de uitat pentru maramureșeni.

Sâmbătă de la ora 13:00 s-au disputat ultimele meciuri din anul 2021 din Seria 10 a Ligii a 3-a la fotbal. Minaur Baia Mare nu a reușit să se impună în derby-ul istoric cu sătmărenii de la CSM (0-0) și a pierdut prima poziție în clasament. Fotbaliștii antrenați de Ciprian Danciu închid o primă parte de sezon destul de inconstantă, evoluțiile foarte bune fiind completate de unele inexplicabile și ridică serioase semne de întrebare dacă echipa este într-adevăr pregătită pentru a face pasul spre al doilea eșalon valoric.

Progresul Șomcuta Mare a remizat pe teren propriu, 1-1 cu echipa secundă a campioanei României, CFR Cluj. Băieții pregătiți de Dănuț Sabou închid anul 2021 cu gândul că ar fi putut aspira spre spre un loc mai fruntaș în acest sezon regulat, după ce în primele șapte etape au reușit să acumuleze doar două puncte.

Campionatul se va realua în luna martie a anului viitor. Minaur mai are de jucat cu Băile Felix (d), CA Oradea (a) și CFR Cluj II (d) în timp ce Șomcuta Mare va mai evolua împotriva echipelor Someșul Dej (d), Luceafărul Oradea (a) și CSM Satu Mare (d).

Rezultate etapa 15
04.12.2021 – ora 13:00

CS Minaur Baia Mare – CSM Satu Mare 0-0
CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – CS Lotus Băile Felix 2-1
SCM Zalău – Asociaţia Club Sportiv CAO 1910 2-6
CS Progresul Şomcuta Mare – FC CFR 1907 Cluj SA II 1-1
CS Luceafărul Oradea – ACS FC Someşul Dej 0-5

Clasament Liga 3 – Seria 10

(Credit foto: pagina de facebook CS Minaur Baia Mare fotbal)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here