Detalii

Sportiva băimăreană Natalia Iocsak a participat la ultimele două etape din cadrul campionatului Drift Kings International Series, ambele desfășurate în Grecia, la care au participat piloți din 11 țări din Europa. La etapa desfășurată pe circuitul de la Nigrita, în perioada 2-3 octombrie, Natalia a concurat pe un BMW E46 și s-a clasat pe locul 1 la clasa Queen și locul 2 la clasa Pro2.

Din păcate, la ultima etapă, Drift Kings Grand Final, programată pe circuitul de la Serres, în perioada 9-10 octombrie, Natalia a fost nevoită să abandoneze din cauza unei defecțiuni mecanice. Cu toate acestea, în clasamentul final al campionatului băimăreanca s-a clasat pe locul 2 la clasa Queen și pe locul 3 la clasa Pro 2.

 

Clasamente finale Drift Kings International Series 2021-10-11

Clasa Queen

  1. Alice Ene (România)
  2. Natalia Iocsak (România)
  3. Iva Rusinova (Bulgaria)

Clasa Pro 2

  1. Radu Văduva (România)
  2. Nikos Zahos (Grecia)
  3. Natalia Iocsak (România)

Tot în perioada 9-10 octombrie a avut loc ultima etapă a Campionatului național de Drift 2021, organizată pe circuitul Motor Park din Adâncata, la care au participat 52 de piloți din Bulgaria, Ucraina și România. La Semi Pro, victoria a fost obținută de bulgarul Rumen Chanliev, debutant în campionatul intern. Acesta l-a învins în battle-ul final pe Gabi Imre jr. (15 ani), în timp ce în finala mică, rolurile s-au inversat, cu românul Eduard Niță învingător în fața lui Dragomir Roglinov.

Succesul din finala mică i-a asigurat lui Eduard Niță și titlul de campion al categoriei Semi Pro, cu o diferență de numai două puncte în fața lui Gabi Imre jr. Pe locul 3 la clasă a încheiat Natalia Iocsak, sportiva din Baia Mare în vârstă de doar 18 ani.

 (Credit foto: facebook.com/odissgr)

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here