Detalii

CS Minaur Baia Mare a câștigat cu 4-2 (2-0) meciul cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, un adevărat derby al ultimelor două clasate din play-out-ul seriei a X-a din Liga 3.
În urma acestui rezultat cele două echipe se află acum la egalitate de puncte, însă golaverajul a schimbat pozițiile în clasament: Minaur este penultima, iar Olimpia pe ultimul loc.
În play-off, CSM Sighetu Marmației a învins cu 2-0 (0-0) pe Crișul Sântandrei.

CS Minaur a condus cu 4-0 în minutul 75 (!) al meciului cu Olimpia, după golurile marcate de Darius Dobrean (25’), Paul Batin (40’ și 68’) și Darius Mureșan (75’), jucători veniți la echipa băimăreană la începutul acestui an. Francezul Remi Emeriau a reușit însă o „dublă” în finalul jocului (88’ și 94’) și a stabilit rezultatul final al meciului disputat pe Stadionul „Viorel Mateianu”, 4-2.

Într-un meci din zona play-off a Seriei a X-a din Liga 3, CSM Sighetu Marmației (locul 4) a bătut cu 2-0 (0-0) pe Crișul Sântandrei (locul 3), prin golurile marcate de Pape Ndiaye (48’) și Emmanuel Mensah (88’).

În etapa viitoare sighetenii vor juca la Satu Mare cu CSM Olimpia, iar CS Minaur de va deplasa la Carei pentru meciul cu CSM Victoria.

Clasament Liga 3 (Play-Off)

 

 

 

Clasament Liga 3 (Play-Out)

 

 

 

 

(Credit foto: pagina CS Minaur Baia Mare Fotbal)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here