Detalii

Naționala de tineret a României a pierdut, cu 25-32 (14-14), împotriva Cehiei, ultimul meci disputat în Grupa E la Campionatul Mondial Under 20 și a ratat calificarea în grupele principale din cauza unui singur gol! Dacă ar fi pierdut la 6 goluri selecționata antrenată de Horațiu Pașca avea asigurat accesul între primele 16 echipe ale competiției.

Andreea Țîrle a fost din nou cea mai bună jucătoare din echipa noastră după ce a marcat 5 goluri (din 5 aruncări) în cele 36 de minute jucate.

Pentru că primele trei clasate din Grupa E (Angola, Cehia și România) au fost la egalitate de puncte, calificarea s-a decis după un clasament în care s-a ținut cont de rezultatele directe ale acestora. România a bătut Angola cu 26-23, apoi Angola a învins Cehia cu 36-25. După ultimul joc România se califica și dacă pierdea la o diferență de 6 goluri cu Cehia. La pauză a fost 14-14 și nimic nu prevestea dezastrul, care a venit în ultimele 10 minute ale jocului.

Lotul României în meciul cu Cehia: Rus, Preda – Țîrle 5, Necula 4, Dumitrașcu 4, Gogîrlă 4, Coman 2, Mihai 2, Stoica 2, Lixăndroiu 1, Darie 1, Bichir, Ion, Lupei, Ailincăi, Matea. Antrenori: Horațiu Pașca, Mihaela Evi și Mihaela Ciobanu.

“Tricolorele” vor juca în Cupa Președintelui (grupa valorică 17-32), primul meci cu Mexic (luni, de la ora 15:30) și următorul cu Chile (marți, de la ora 15:30).

(Credit foto: www.ihf.info)

1 COMENTARIU

  1. Din nou nu știm să gestionam o situație ușoară!Ce au făcut antrenorii în repriza secundă, vedeți de ce trebuie uneori duritate ,nu de genul lui Tăriceanu sau Trefilov ,dar să ții ritmul ridicat indiferent de adversar și situație, altfel vedeți ce se întâmplă!Aceasta chiar este o contra-performanta ,și as dori să văd ce explicație găsesc responsabilii și jucatoarele! Rușine, cred că este cea mai slabă clasare !

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here