Detalii

În weekend-ul 17-19 septembrie 2021 va avea loc o nouă ediție a Cupei „Explorări” la volei masculin. În afara echipei locale, Știința Explorări Baia Mare, vor mai fi prezente vicecampioana României SCM Zalău și ocupanta locului 6 în sezonul trecut, Unirea Dej.

Programul competiției:

– vineri, 17 septembrie (ora 17): Știința Explorări Baia Mare – SCM Zalău;
– sâmbătă, 18 septembrie (ora 17): SCM Zalău – Unirea Dej;
– duminică, 19 septembrie (ora 11): Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej.

Spectatorii vor putea asista la meciurile Cupei „Explorări” în condițiile respectării prevederilor legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Accesul în sală va fi permis:
– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 24 de ore;
– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

(Credit foto: Volley Core – pagina de facebook Explorări Baia Mare)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here