Detalii

Căpitanul „zimbrilor” băimăreni, sud-africanul Jacob Nicollas Oliver Immelman, a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei CSM Știința în anul 2022, conform deciziei celor doi antrenori, Eugen Apjok și Paul Rusu.
Interesant este faptul că cel mai bun rugbyst al campioanei, Jacob Immelman, s-a situat doar pe locul 20 în ierarhia celor mai buni sportivi din județ la categoria sporturi neolimpice, fiind depășit de concurenți de la fitness, kempo, taekwon-do ITF, culturism, parașutism, karate kyokushin, sambo, orientare, wushu kung fu și karate shotokan – conform clasamentului întocmit de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș!

În topul celor mai valoroși jucători ai echipei CSM Știința Baia Mare în anul 2022, după Jacob Immelman (29 de ani), situat pe primul loc, au mai fost incluși georgienii Revazi Dugladze (25 de ani) și Levan Papidze (24 de ani), ambii pe locul 2, respectiv Paul Popoaia (22 de ani) și tonganul Sione Fakaosilea (35 de ani) pe locul 3.

CSM Știința Baia Mare a câștigat în acest an cel de-al nouălea titlu de campioană națională din istoria clubului și cel de-al patrulea consecutiv. În clasamentul celor mai bune echipe din județ, alcătuit de DJST Maramureș, rugbyștii băimăreni s-au situat în acest an pe locul 2, după echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare.

(Credit foto: pagina Rugby Romania)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here