Detalii

Doar 56 de minute le-au fost necesare voleibaliștilor de la Știința Explorări Baia Mare pentru a învinge cu 3-0 (25-12, 25-12, 25-14) pe CSM Suceava în prima etapă a returului din Divizia A1.
Din păcate, interesul băimărenilor față de echipa care a adus în 1993 primul titlu de campioană în provincie se menține extrem de scăzut, meciul cu sucevenii fiind urmărit din tribune de cel mult 60 de spectatori.

Explorări a avut o misiune extrem de ușoară în acest joc, pe care l-au câștigat de o manieră categorică, astfel că antrenorii Marius Botea și Marius Pop și-au permis să ruleze întregul efectiv înscris pe raportul de joc.

Băimărenii se mențin pe locul 9 în clasament și vor juca etapa viitoare (sâmbătă, 21 ianuarie), în deplasare, împotriva echipei SCM Zalău, ocupanta locului 6.

Știința Explorări Baia Mare – CSM Suceava 3-0 (12, 12, 14)
Sala sporturilor „Lascăr Pană” – cca. 60 spectatori.
Arbitri: Mircea Rus și Marius Șanta (Cluj Napoca).
Observator FRV: Vasile Dușa (Zalău).
Durata meciului: 56 de minute (Setul I – 19’, Setul II – 18’, Setul III – 19’).

Explorări: Tarța 13 p, Cheagă 12 p, Hepburn 9 p, Badea 8 p, Aldea 6 p, Silvășan-Pașca 3 p, Dragomir 2 p, Taboada 1 p, Crișan (libero), Săvoiu (libero), M. Talpă, Catrina. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.
CSM Suceava: Cezar Ciubotaru 6 p, Boghean 5 p, Cosmin Robert Ciubotaru 5 p, D. Pop 2 p, Roamn 1 p, Sasu 1 p, Platon (libero), Tofan, Andrușca, Curic. Antrenor: Tudor Orășanu.

Rezultate etapa a XII-a

“U” Cluj Napoca – Steaua București 0-3
Știința Explorări – CSM Suceava 3-0
CSU Știința București – Unirea Dej 1-3
CSM Constanța – SCMU Craiova 0-3
CSM Arcada Galați – Rapid București 3-0
SCM Zalău – Dinamo București 1-3

(Credit foto: pagina Stiinta Explorari Baia Mare)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here