Detalii

Intervalul 27-29 August propune iubitorilor de sport din Maramureș o ofertă diversificată: două partide de fotbal masculin (Liga 3), una de fotbal feminin (Liga 1), una de handbal masculin (Liga Zimbrilor) și una de rugby (semifinală de Cupa României).
CSM Știința Baia Mare va juca vineri, 27 august semifinala de Cupa României împotriva bucureștenilor de la Dinamo. Partida se va desfășura pe Arena Zimbrilor din Baia Mare de la ora 17:00 și va fi televizată în direct de postul TVR Cluj.

Fotbaliștii de la Minaur Baia Mare și Șomcuta Mare debutează sâmbătă, 28 August în a 65-a ediție a Ligii a 3-a. Băimărenii antrenați de Ciprian Danciu se deplasează la Dej pentru meciul cu Someșul, în timp ce Progresul va juca pe teren propriu împotriva celor de la SCM Zalău. Meciul de la Șomcuta Mare va fi transmis live pe pagina de facebook oficială a clubului.

Duminică este programat startul altor două competiții majore: Liga Zimbrilor la handbal și Liga 1 la fotbal feminin. Handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare se deplasează la București pentru derby-ul din prima etapă cu campioana României, Dinamo. Partida va fi transmisă pe postul național de televiziune (TVR) de la ora 18:00.

ACS Fotbal Feminin Baia Mare debutează în noul sezon al Ligii 1 la fotbal. „Domnițele râului” vor juca în deplasare duminică, de la ora 11:00 împotriva echipei Banat Girls.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here