Detalii

Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare joacă sâmbătă, 15.01.2022, de la ora 17:00, pe terenul formației SG BBM Bietigheim, în cadrul grupei B din EHF European League. Ocupanta primului loc din Bundesliga traversează o formă sportivă fantastică, având 26 de victorii consecutive la activ. Săptămâna trecută a „zdrobit” la 11 goluri diferență campioana Borussia Dortmund, iar în primul joc din European League a învins cu 27-25 deținătoarea trofeului, Les Neptunes de Nantes.

La doar două zile de la victoria din campionat cu CSM Deva (32-26), lotul echipei Minaur Baia Mare se deplasează în Germania pentru jocul cu vicecampioana SG BBM Bietigheim din EHF European League. Partida se anunță una extrem de complicată pentru băimărence, lotul adversarelor de sâmbătă fiind unul de invidiat: Melinda Szikora, Karolina Kudlac, Kim Naidzinavicius, Kelly Dulfer, Danick Snelder, Trine Østergaard sau Stine Jørgensen sunt doar câteva dintre vedetele formației din Bundesliga.

Partida se va disputa în sala MHP Arena din Ludwigsburg și va fi arbitrată de către austriecii Florian Hofer și Andreas Schmidhuber. Observator din partea EHF a fost delegat norvegianul Kenneth Abrahamsen.

Suporterii vor putea urmări meciul în direct pe posturile de televiziune Digi Sport 2, Look Sport HD și Telekom Sport 3.

(Credit foto: pagina de facebook SG BBM Bietigheim Frauen)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here