Detalii

Sâmbătă, de la ora 18:30, Minaur Baia Mare întânește pe teren propriu ocupanta locului 9 din Liga Zimbrilor la handbal masculin, ACS HC Buzău 2012 . O victorie în partida de mâine, coroborată cu o înfrângere a Potaissei Turda în deplasarea de la Dinamo București, ar aduce Minaur pe locul 4 în clasament, poziție ce conferă o participare în EHF European League în sezonul următor (a doua competiție europeană inter-cluburi din punct de vedere valoric, după Champions League).

Handbaliștii antrenați de Alexandru Sabou traversează o formă foarte bună (o singură înfrângere în ultimele 13 partide oficiale) și pornesc drept favoriți în disputa cu HC Buzău. De cealaltă parte, formația pregătită de Pero Milosevic a reușit să acumuleze 12 puncte în Liga Zimbrilor și ocupă locul 9 în clasament (la egalitate cu locul 7, CSM București).

Partida de mâine se va desfășura în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare și va arbitrată de cuplul mureșean Adrian Nacu / Adrian Rucoi. Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de facebook Ziar MM sau pe pagina oficială a clubului Minaur.

Programul etapei a XI-a

HC Dobrogea Sud Constanța – CSM Focșani: 26-20
Steaua București – CS Suceava (vineri, 18:00)
CSM Bacău – CSM București (sâmbătă, 12:00)
Dinamo București – Potaissa Turda (sâmbătă, 15:30)
CS Minaur Baia Mare – HC Buzău (sâmbătă, 18:30)
CSM Alexandria – CS Universitatea Cluj (duminică, 17:30)
CSM Vaslui – SCM Politehnica Timișoara (duminică, 18:00)

Clasament

(Credit foto: pagina de facebook CS Minaur Baia Mare – Alex Nicodim)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here