Detalii

Minaur Baia Mare a reușit să câștige partida cu CSM Alexandria din cadrul etapei a 18-a din Liga Zimbrilor, disputată în devans. Băimărenii s-au impus cu 27-30 pe terenul „lanternei roșii” din Liga Zimbrilor după o replică solidă oferită de teleormăneni. Minaur urmează să se deplaseze direct la Bacău, pentru jocul cu echipa locală din etapa 16. Revederea cu suporterii va avea loc în data de 6 februarie, atunci când la Baia Mare vine CSM Vaslui.

Angrenată în cupele europene, Minaur Baia Mare a primit acceptul FRH și a adversarilor din această dimineață pentru a disputa partida din etapa 18 în devans, urmând a juca și meciul cu CSM Bacău (tot în deplasare) două zile mai târziu, miercuri de la ora 18:00.

Ultima clasată, CSM Alexandria a pus probleme serioase handbaliștilor antrenați de Alexandru Sabou și au demonstrat că egalurile cu CSM București și Buzău nu au fost întâmplătoare. S-a intrat la pauză la egalitate 14-14, deși Minaur a fost condusă cu cinci minute înainte de finalul primei reprize cu trei goluri (12-9).

Cu Milan Kotrc într-o (nouă) zi mare, Minaur și-a arătat superioritatea în repriza secundă, iar în minutul 34 a trecut din nou la conducere (13-14). Cehul își trece în cont a 12-a reușită pentru 25-29 cu două minute înainte de final, aceasta reprezentând cea mai mare diferență dintre cele două formații. Hamouda și Căbut mai punctează o dată pentru echipele lor, iar scorul final este 27-30.

CSM Alexandria – CS Minaur Baia Mare 27-30 (14-14)
31.01.2022 – Etapa 18 din Liga Zimbrilor – Sala Sporturilor din Alexandria
Arbitri: Mihai Ciutacu (București) / Alin Stamatoiu (Vâlcea)
Observator: Horațiu Belu (București)

Alexandria: Hamouda 9 goluri (3 de la 7m.), Roșca 6, Dobrincu 5, Hebo 3, Voicu 3, Mazilescu 1.

Minaur: Kotrc 12 goluri (5 de la 7m.), Nagy 5, Buzle 5, Căbuț 4, Buguleț 2, Cip 1, Mollino 1.

(Credit foto: pagina CS Mianur Baia Mare – OVI Dragomir)

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here