Detalii

În weekend-ul 14-15 Mai se va disputa la Viborg (Danemarca) turneul Final Four din cadrul competiției EHF European League la handbal feminin. În cele două semifinale vom avea parte de următoarele întâlniri: Herning-Ikast Håndbold – SG BBM Bietigheim (14 mai – 16:30), respectiv Viborg HK – Minaur Baia Mare (14 mai – 19:00). Finala mică va avea loc duminică de la ora 16:30, în timp ce finala mare se va juca în aceași zi, de la ora 19:00.

Turneul Final Four va fi transmis în direct în 24 țări din Europa și în altele din Asia și Africa. În România, partidele se vor putea urmări pe posturile de televiziune Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Minaur va fi încurajată din tribune de peste 100 de fani băimăreni, la care se vor adăuga și alți români plecați la muncă sau stabiliți în Danemarca.

Programul pe cele două zile:

Sâmbătă, 14 mai

Herning Ikast Handbold – SG BBM Bietigheim (ora 16.30 – ora României)
Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport

Viborg HK – CS Minaur Baia Mare (ora 19.00 – ora României)
Digi Spor 1, Orange Sport 1, Prima Sport

Duminică, 15 mai
Finala mică (învinsele din prima zi, ora 16.30)
Digi Sport 4, Orange Sport 3, Prima Sport

Finala mare (învingătoarele din prima zi, ora 19.00)
Digi Sport 2, Orange Sport 3, Prima Sport

Lotul echipei CS Minaur Baia Mare care a făcut deplasarea la Viborg:

Cristina Enache, Amra Pandžić – Ana Maria Tănasie, Eva Kerekes, Asuka Fujita, Anca Polocoșer, Alexandra Severin, Raluca Petruș, Cristina Laslo, Andreea Popa, Angela Cioca, Aleksandra Zych, Jelena Lavko, Karoline De Souza, Yaroslava Burlachenko, Andreea Țîrle.
Antrenori: Raul Fotonea și Daniel Apostu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here